• nieuwsbericht
  Hasselt sfeerbeelden web 19
  lees nieuwsbericht

  Waarom wonen in Hasselt zo de moeite is?

  Een levendige stad met gemoedelijke sfeer. Dát is Hasselt. Geen overdreven drukte. Wel een aangename gezelligheid. Geen kille, grijze betonstad. Wel alle faciliteiten en genoeg groen in de buurt. Klinkt goed? Misschien is de Limburgse hoofdstad wel jouw ideale woonplek!

  16 oktober 2020
 • nieuwsbericht
  DEF kolmont kapertoren 06
  lees nieuwsbericht

  Investeren op hoog niveau

  14 verdiepingen. Uitkijk zonder inkijk. De hoogste woontoren van Hasselt staat in het groene Kapermolenpark. Een ongezien concept dat mee de skyline bepaalt. En een toonbeeld van slim en functioneel wonen in een stad die steeds populairder wordt en waar huurprijzen boomen. Projectontwikkelaar Kolmont maakt investeren hier wel érg makkelijk. Een unieke verhuurdersservice garandeert een maximaal rendement met een minimum aan zorgen.

  17 februari 2020
 • nieuwsbericht
  DEF kolmont kapertoren 10
  lees nieuwsbericht

  Steeds meer Limburgers willen woning verhuren zonder ‘huisbaas’ te zijn

  Kolmont Invest lanceert als eerste Limburgse verhuurdersservice.

  03 oktober 2019
 • nieuwsbericht
  Mauro Poponcini Patrick Lootens Frank Peterschroeder
  lees nieuwsbericht

  De ontwerpers van Kapertoren? POLO Architects.

  “Zonder twijfel staat de architectuur voor de lente, waarbij het lichtgetinte gebouw mooi contrasteert met het frisgroene bladerdek van de nieuw aan te planten hazelaars – een knipoog naar de Hasselaren.”

  29 september 2019
 • nieuwsbericht
  Kolmont kapertoren werf web 2
  lees nieuwsbericht

  Kapertoren: stadswonen mét domotica

  Wie kent Kapertoren nog niet? De iconische toren die in Hasselt verrijst, op de grens tussen het Kapermolenpark en het bruisende centrum. Wie hier intrekt, ervaart het toppunt van stadswonen én … van comfort. Want de 74 appartementen en studio’s krijgen allemaal een state-of-the-art domoticasysteem.

  02 januari 2019
 • nieuwsbericht
  Kaprtoren werken web 21
  lees nieuwsbericht

  Leef op tijdloze hoogte in Hasselt!

  “Wie straks in de Hasseltse Kapertoren wil wonen of er een stulpje wil huren, zal jonger moeten zijn dan 32 jaar.” Zo werd de leeftijdslimiet voor bewoners van de Kapertoren vorig jaar aangekondigd.

  22 mei 2018
Meer informatie?